Curiosity Chat sa Anom Stevanović: Početnik sa crnim pojasom

U čemu je sličnost, a u čemu razlika svakog novog početka?
Kako da integrišemo pređašnja znanja i iskustva?
Kako da istražimo novu oblast, pre nego što u nju uskočimo?
Ko sve i na koji način može da nam pomogne u osvajanju nove oblasti?

Ako vas zanimaju (odgovori na) ova pitanja, onda će vas zanimati i razgovor sa dr Anom Stevanović. Ona će biti moja gošća na otvaranju 3. sezone Curiosity Chata.

Nedelja, 31. januar u 21h putem Zooma.

Učešće je besplatno. Prijave na mejl alex@alex5rovski.com.

I odmah da vam, na neviđeno, kažem: sigurna sam da imate više iskustva nego što mislite.

Ana je iz stomatološke ordinacije u Nišu, preko Italije stigla do Švajcarske, gde se bavi profesionalnim razvojem i edukacijom u svetski poznatoj korporaciji i dodatno ima svoj coaching biznis. Svo to vreme ostala je verna vežbanju borilačkih veština. To je povezala sa raznim životnim segmenitma i pretočila u knjigu Beginner With a Black Belt, objavljenu jesenas.

Ali na Curiosity Chatu ne govorimo o tilulama, već o suštinskom radoznalom JA:, a ono što je za vas bitno je da je Ana tom prilikom mnogo naučila i da zna sistematično da ih predstavi.

CURIOSITY CHAT je virtuelno okupljanje multipotencijalista / univerzalaca / renesansnih osoba – jednom rečju svestranih ljudi previše radoznalih da bi se uklopili u nametnutu društvenu predstavu o jednoj pravoj karijeri koju treba da pronađemo i da se njome bavimo celog života. Saznajte opširnije o ovom konceptu i prethodnim gostima.

Čak i da niste generalista – dobrodošli ste.

Kakvo god pitanje da imate, dođite i postavite ga. Jedno ili 10, svejedno.

Curiosity Chat realizuje Fondacija Dva 37.

Nemoguće je da nemaš komentar?!

You May Also Like
Detaljnije

MINUT PRIČE: Poremećaj nedostatka pažnje

Patim od poremećaja nedostatka pažnje i hiperaktivnosti. Svaki multipotencijalista koga poznajem je makar jednom sebi postavio ovu dijagnozu…