STORYTELLING CAMPFIRE – hajde da pišemo zajedno!

Upravo sam shvatila da pogled iz nekog drugog ugla doprinosi kreativnosti. Zaključak: inspiracija je precenjena” – napisala nam je Jelena na grupnom chatu još tokom trajanja sesije.

Ni sama ne bih smislila bolji poziv da se priključite narednom Storytelling Campfireu – zajedničkoj online sesiji pisanja.

Bilo da je reč o kreativnim projektima, blogovanju, kreiranju sadržaja za društvene mreže, newsletteru ili nekoj drugoj vrsti primenjenog pripovedanja koju praktikujemo u svom poslu (pa i životu) – dobrodošli ste!

Kako izgleda Campfire? Ukratko: Vi osmišljavate tri teme, a ja tri izazova. Uključujemo štopericu i pišemo. Po završetku sesije imate (minimum) tri priče spremne za objavu.

KADA? GDE? Campfire će biti održan u nedelju, 21. februara od 9:30 do 11h putem Zooma. Učešće je besplatno.

Pružaću vam podršku i iskre nadahnuća i provokacije da bi reči “tekle” sve vreme.

Niko neće videti šta ste napisali (ako vi to ne želite), niti će komentarisati i savetovati vas.

Ućutkajte glasić u svojoj glavi koji vam govori da niste ozbiljan, dovoljno talentovan, dovoljno redovan… bla bla bla pisac da biste nam se pridružili na ovoj sesiji. To vas nikuda neće odvesti. Umesto da samo razmišljate o pisanju, dođite i zaista investirajte vreme u pisanje bilo kakvih priča koje će vam koristiti u predstojećem periodu.

Učestvovanjem u Campfire sesiji preduzimate veoma važan korak u postizanju svojih ciljeva u pisanju: obavezujete se da ćete pisati najmanje jedan sat ove nedelje. Takođe se pridružujete zajednici pisaca, koji baš kao i vi, želi da podrži jedan drugog na tom zadatku.

Ako ste zainteresovano stigli do ovog pasusa, onda je red da vam objasnim kako da se prijavite.

Događaj jeste BESPLATAN, ali uz jedan uslov. * Da pošaljete (makar jedan!) SMS na 6323 i time donirate 100 dinara za SOS dečija sela u kojima žive deca i mladi bez roditeljskog staranja. Ukoliko živite van teritorije Srbije i niste u mogućnosti da pošaljete na taj broj, pronađite pandan toj organizaciji u vašoj zemlji. Kada to učinite pošaljite mi na mejl alex@alex5rovski.com screenshot poruke i u naslovu otkucajte “Campfire”, a ja ću vam uzvratiti linkom za pristup Zoom sesiji i detaljnijim opisom kako će događaj biti koncipiran.

A nešto ću ipak ostaviti i kao iznenađenje. Izazivam vašu radoznalost!

Vidimo se u nedelju, 21. februara od 9:30.

Utisci učesnika

Sesija mi je bila fenomenalna. Dopalo mi se što smo naše teme obradili na neki totalno drugačiji način koji mi verovatno nikada ne bi ni pao na pamet.

Baš sam se zabavila i jedva čekam radionicu u februaru.
Jelena

Sve pohvale za sesiju. Lepo si me prodrmala u nedelju jutro i dokazala da za pisanje treba vremena, odluka i fokus. Dobar koncept, zanimljivo, izlaženje iz okvira klasičnih radionica za pisanje. Proletelo mi vreme. Hvala što si odgovarala i na pitanja.
Vrlo sam zadovoljna. Bravo.
Anđelka

* VAŽNA NAPOMENA: Broj učesnika je ograničen. Iako je događaj besplatan nemojte da se prijavljujete ako niste sigurni da ćete prisustvovati (ili mi makar javite da odustajete, nije bitan razlog). Budite fer, ne zauzimajte nekome mesto.

Prvi put ste naleteli na moj blog i nemate pojma ko sam ja? Ovde je nekoliko crtica o mom minulom radu.