STORYTELLING CAMPFIRE – hajde da pišemo zajedno!

Campfire je super lekcija za kreativnost, za širenje percepcije, za efikasnost komunikacije. Pomeranje granica, pa čak i promenu uverenja kroz igru” – opisala je Duška svoje iskustvo nakon naše zajedničke online sesije pisanja.

Ni sama ne bih smislila bolji poziv da se priključite predstojećem Storytelling Campfireu!

Bilo da je reč o kreativnim projektima, blogovanju, kreiranju sadržaja za društvene mreže, newsletteru ili nekoj drugoj vrsti primenjenog pripovedanja koju praktikujemo u svom poslu (pa i životu) – dobrodošli ste.

Kako izgleda Campfire? Ukratko: Vi osmišljavate tri teme, a ja tri izazova. Uključujemo štopericu i pišemo. Po završetku sesije imate (minimum) tri priče spremne za objavu.

KADA? GDE? Naredni Campfire biće održan početkom jeseni. Ako želite da budete obavešteni o terminu – pridružite se Facebook grupi Storytelling Campfire ili mi pište na mejl.

Pružaću vam podršku i iskre nadahnuća i provokacije da bi reči “tekle” sve vreme.

Niko neće videti šta ste napisali (ako vi to ne želite), niti će komentarisati i savetovati vas. Na ovoj sesiji bitan nam je proces pisanja i novi uvidi koje smo spoznali.

Ućutkajte glasić u svojoj glavi koji vam govori da niste ozbiljan, dovoljno talentovan, dovoljno redovan… bla bla bla pisac da biste nam se pridružili na ovoj sesiji. To vas nikuda neće odvesti. Umesto da samo razmišljate o pisanju, dođite i zaista investirajte vreme u pisanje bilo kakvih priča koje će vam koristiti u predstojećem periodu.

Učestvovanjem u Campfire sesiji preduzimate veoma važan korak u postizanju svojih ciljeva u pisanju: obavezujete se da ćete pisati najmanje jedan sat ove nedelje. Takođe se pridružujete zajednici pisaca, koji baš kao i vi, želi da podrži jedan drugog na tom zadatku.

Ako ste zainteresovano stigli do ovog pasusa, onda je red da vam objasnim kako da se prijavite.

Događaj jeste BESPLATAN, ali uz jedan uslov. * Da pošaljete (makar jedan!) SMS na 6323 i time donirate 100 dinara za SOS dečija sela u kojima žive deca i mladi bez roditeljskog staranja. Ukoliko živite van teritorije Srbije i niste u mogućnosti da pošaljete na taj broj, pronađite pandan toj organizaciji u vašoj zemlji. Kada to učinite pošaljite mi na mejl alex@alex5rovski.com screenshot poruke i u naslovu otkucajte “Campfire”, a ja ću vam uzvratiti linkom za pristup Zoom sesiji i detaljnijim opisom kako će događaj biti koncipiran.

A nešto ću ipak ostaviti i kao iznenađenje. Izazivam vašu radoznalost!

Vidimo se početkom jeseni.

Utisci učesnika

Radno i bez mnogo mudrovanja a opet inspirativno i sa strukturom tako da je ovo bilo baš produktivnih sat i po! Stvarno si pokrenula lavinu ideja.
Ivana T

Hvala na mentalnom razmrdavanju koje stvarno nisam očekivala. Toliko sam bila pod utiskom da sam pričala svim svojim prijateljima koliko sam oduševljena.
Marija G

* VAŽNA NAPOMENA: Broj učesnika je ograničen. Iako je događaj besplatan nemojte da se prijavljujete ako niste sigurni da ćete prisustvovati (ili mi makar javite da odustajete, nije bitan razlog). Budite fer, ne zauzimajte nekome mesto.

Prvi put ste naleteli na moj blog i nemate pojma ko sam ja? Ovde je nekoliko crtica o mom minulom radu.