Online radionica Storytelling Buddy

Zbog popunjenog kapaciteta prijave za novembarsku radionicu su završene.
Nova radionica biće održana u februaru 2021. Prijavite se ovde da vas obavestim kada budem potvrdila datume. Do tada – pišite mi na mejl, ako želite da radimo individualno.

Ovde sam da vam budem vetar u leđa. Nešto između onoga što je Hermiona Hariju Poteru i Mister Mijagi Karate kidu.

Ovde sam da vam pomognem da unapredite svevremenski značajnu veštinu pričanja priča.

A vi ste ovde jer želite da iskoristite pripovedanje kako biste privukli pažnju, ostavili utisak, pokrenuli ljude na akciju i(li) profitirali. Zar ne?

Hajde onda da zasučemo rukave i prionemo na posao, jer svi vapimo za originalnim, drugačijim i svežim sadržajem.

Ja imam plan. Vi imate volju.

Spremni?

Kroz interaktivan rad podeliću sa vama alate i tehnike za koje sam, posle mnogo godina istraživanja i eksperimentisanja, potvrdila da najbolje koriste u pisanju na svakodnevnom nivou. Potvrdili su to i drugi ljudi, kojima sam svoje znanje prenela. ✍️📝

Praktikujem takozvani 3E model učenja (Exposure, Education, Experience). Zato sam za platformu i odabrala Zoom – da svi mogu da učestvuju u razgovoru i radimo na konkretnim primerima, jer moj uspeh meri se time koliko toga primenite u praksi već pri pisanju narednog teksta.

Ova radionica je za vas ako želite da…

A) napredujete kao content writer
i(li)
B) uverljivije, autentičnije, efikasnije i zabavnije:

  • kreirate sadržaj za društvene mreže (za proizvod, uslugu ili lično brendiranje)
  • pišete eseje ili blogove u poslovne svrhe

Imate priliku da naučite…

1. modul KALEIDOSKOP (subota, 9:30 – 12h)

– metod da uvek pronađete jedinstven ugao priče i izdvojite se iz mase
– kako da održite kontinuitet kreiranja originalnih priča i kada inspiracija presuši
– kako da bolje čitate, učitavate i posmatrate druge priče i od njih uzmete najbolje za sebe, a ostanete dosledni stilu koji vam priliči i odgovara

2. modul ŠEŠIRI (subota, 9:30 – 12h)

– kako da prilagodite priču publici i formi kojoj je namenjena
– kako da osigurate da drugi razumeju poruku koju želite da prenesete
– čeklista na šta sve treba da obratite pažnju prilikom kreiranja priče

3. modul TRIMOVANJE (subota, 9:30 – 12h)

– GPS za pripovedače od ideje do objave
– cake kako da tekst bude jasniji, pamtljiviji i uverljiviji
– kako da uočite višak i istaknete srž priče
– kako da koristite principe i psihologiju pripovedanja da pokrenete ljude na željenu akciju

+ BONUS 🎁 Kontinuirana podrška putem Facebook grupe i e-maila između modula i zasebna Q&A sesija u trajanju od 30 minuta.

A imate i 2 opcije za učenje

  1. Online radionica = 6.000 din 💸
  2. Radionica + konsultacija 1:1 u trajanju od 45 min + analiza jednog Vašeg teksta = 8.500 din 💸

    VREMENSKI OGRANIČEN BONUS!!! Svi koji uplate kotizaciju najkasnije 8 dana pre početka dobijaju instrukcije za moćnu vežbu kojom će se pripremiti za radionicu i priručnik sa besplatnim online resursima koji će vam olakšati pripovedački život .

To je to! 🤝🤗 Našli ste ono što vam odgovara. I sada sledeći korak…

Kako da se prijavite

Popunjavanjem OVE forme rezervišete svoje mesto na radionici.

📩 Nakon prijave dobićete mejl sa detaljima za uplatu kotizacije.
💡 Možete da se prijavite i ako živite van Srbije ili da nekome poklonite učešće na radionici, samo to naznačite u prijavi ili me kontaktirajte mejlom.

I još nešto nisam zaboravila. Za slučaj da se ne znamo od ranije…

Zašto sam ja kvalifikovana da vam to znanje prenesem

Moje ime je Aleksandra Petrovski i kada bih iznova čitala sve što sam napisala trajalo bi to duže od 1001 dan.
Čak 17 godina radila sam na različitim pozicijama i u svim vrstama medija, od novinara i urednika, TV i radio reportera do menadžera društvenih mreža i video producenta. Od 2012. pišem blog (baš ovaj na kome se trenutno nalazite) i edukujem ljude pisanju za web i društvene mreže, a od 2015. do sada poslala sam više od 220 izdanja Curiosity newslettera.

Danas se u najkraćem predstavljam kao brand storyteller. Kreiram sadržaj za nekoliko velikih brendova, uređujem knjige, pomažem brendovima u razvoju da unaprede svoj nastup na društvenim medijima, držim predavanja i treninge o kreiranju online sadržaja za preduzetnike i profesionalne pisce.

Kompanije i organizacije sa kojima sam u poslednjih 5 godina sarađivala: Coca-Cola, OTP banka Srbija, L`Oreal Adria-Balkan, Samsung, Jungle tribe, Centar za promociju nauke, Mercator S, Izdavačka kuća Finesa, Izdavačka kuća Laguna, FEFA fakultet, Poslovi.Infostud, Pioniri Communications, Represent Communications, Jungle tribe, Centar za društveno odgovorno preduzetništvo, Turistička organizacija Nemačke, Turistička organizacija Srbije…

Ukoliko imate još neko pitanje ili nedoumicu, želite da radimo individualno ili da održim posebnu radionicu prilagođenu potrebama vaše kompanije/organizacije/grupe – pišite mi na mejl alex@alex5rovski.com

Šta su o radionici rekli prethodni učesnici

Radionica je, kompletno, bila jedno sjano iskustvo. Online varijanta je pun pogodak, možeš da napraviš sebi idealne uslove za rad. I do sada sam dosta čitala o pisanju, ali prvi put sam sve to dobila jasno i sistematično upakovano, sa daljim smernicama za rad. Super su bile i vežbe u toku radionice, bilo mi je korisno da čujem komentare i savete za konkretne primere.
Mimoza Vilotijević

Aleks nam pruža ogromnu posvećenost, preciznost, informisanost! Ući nas kako da pišemo iz srca, ali uz svesno usmeravanje teksta. Uči nas da je pisanje jedan herojski čin! Radionica nije uopšte maglovita (iako pisanje može biti jako eterično), naprotiv, obiluje strukturom, primerima iz života, koracima i uputstvima. Verujem da svako, uz ove savete, može da napiše tekst vredan pažnje.
Kristina Đurasinović