Online Storytelling radionica MOĆ REČI

Naredna radionica neće biti pre druge polovine maja 2020.
Ukoliko želite da zajedno radimo na “brušenju” vaših pripovedačkih veština javite mi se da vam predočim opcije za individualan rad.

Niste slučajno dospeli na ovu stranicu. Jasno vam je kao dan da je od pamtiveka pričanje priča jedna od najvrednijih veština koju možete da razvijete. Bez obzira na vašu delatnost.

Da odmah stavimo sve karte na sto: želite da iskoristite pripovedanje kako biste privukli pažnju, ostavili utisak, pokrenuli ljude na akciju i(li) profitirali. Zar ne?

Hajde da od toga ne pravimo mudrost i elitističku nauku, nego da zasučemo rukave i prionemo na posao. 🔥

Spremni?

Kroz interaktivan rad podeliću sa vama alate i tehnike za koje sam, posle mnogo godina istraživanja i eksperimentisanja, potvrdila da najbolje koriste u pisanju na svakodnevnom nivou. ✍️📝
Zato sam za platformu i odabrala Skype – da svi mogu da učestvuju u razgovoru i radimo na konkretnim primerima, jer moj uspeh meri se time koliko toga primenite u praksi već pri pisanju narednog teksta.

Ova radionica je za vas ako…

želite da uverljivije, autentičnije, efikasnije i zabavnije:

 • kreirate sadržaj za društvene mreže
 • pišete eseje ili blogove
 • prezentujete svoje ideje (sebe, proizvod ili uslugu) bilo pismenim ili usmenim putem

Imate priliku da naučite…

 • metod da uvek pronađete jedinstven ugao priče
 • kako da prilagodite priču publici i formi kojoj je namenjena
 • da ostanete dosledni stilu koji vama priliči i odgovara
 • cake kako da tekst bude jasniji, pamtljiviji i uverljiviji
 • da koristite principe i psihologiju pripovedanja da pokrenete ljude na željenu akciju

+ 🎁 dobijate dodatan besplatan materijal za samostalni rad

A imate i 2 opcije za učenje

 1. Online radionica = 3.000 din 💸
 2. Radionica + individualna Skype konsultacija u trajanju od 45 min = 6.000 din 💸

  Svi koji uplate do 28. januara unapred dobijaju instrukcije za 10-dnevnu vežbu, kako bi se što bolje pripremili za radionicu.

To je to! 🤝🤗 Našli ste ono što vam odgovara. I sada sledeći korak…

Kako da se prijavite

Popunjavanjem OVE forme rezervišete svoje mesto na radionici. U napomeni naglasite za koju opciju ste se odlučili – 1 ili 2.
📩 Nakon prijave dobićete mejl sa detaljima za uplatu kotizacije.
💡 Možete da se prijavite i ako živite van Srbije ili da nekome poklonite učešće na radionici, samo to naznačite u prijavi ili me kontaktirajte mejlom.

I još nešto nisam zaboravila. Za slučaj da se ne znamo od ranije…

Zašto sam ja kvalifikovana da vam to znanje prenesem

Da se upoznamo pre nego što se sretnemo na radionici. Moje ime je Aleksandra Petrovski i kada bih iznova čitala sve što sam napisala trajalo bi to duže od 1001 dan.
Čak 17 godina radila sam na različitim pozicijama i u svim vrstama medija, od novinara i urednika, TV i radio reportera do menadžera društvenih mreža i video producenta. Od 2012. pišem blog (baš ovaj na kome se trenutno nalazite), a od 2015. do sada poslala sam više od 200 izdanja Curiosity newslettera.
Danas se u najkraćem predstavljam kao brand storyteller. Kreiram sadržaj za nekoliko velikih brendova, uređujem knjige, pomažem brendovima u razvoju da unaprede svoj nastup na društvenim medijima, držim predavanja i treninge o kreiranju online sadržaja za preduzetnike i profesionalne pisce.

Ukoliko imate još neko pitanje ili nedoumicu, želite da radimo individualno ili da održim posebnu radionicu prilagođenu potrebama vaše kompanije/organizacije/grupe – pišite mi na mejl alex@alex5rovski.com

Šta su o radionici rekli prethodni učesnici

Radionica je, kompletno, bila jedno sjano iskustvo. Online varijanta je pun pogodak, možeš da napraviš sebi idealne uslove za rad. I do sada sam dosta čitala o pisanju, ali prvi put sam sve to dobila jasno i sistematično upakovano, sa daljim smernicama za rad. Super su bile i vežbe u toku radionice, bilo mi je korisno da čujem komentare i savete za konkretne primere.
Mimoza Vilotijević

Aleks nam pruža ogromnu posvećenost, preciznost, informisanost! Ući nas kako da pišemo iz srca, ali uz svesno usmeravanje teksta. Uči nas da je pisanje jedan herojski čin! Radionica nije uopšte maglovita (iako pisanje može biti jako eterično), naprotiv, obiluje strukturom, primerima iz života, koracima i uputstvima. Verujem da svako, uz ove savete, može da napiše tekst vredan pažnje.
Kristina Đurasinović