Online program Storytelling Buddy

Naredni ciklus je od 5. do 24. februara.

Ako vam termini ne odgovaraju ili iz nekog drugog razloga želite da radimo individualno kontaktirajte me mejlom.

Ovde sam da vam budem vetar u leđa. Nešto između onoga što je Hermiona Hariju Poteru i Mister Mijagi Karate kidu.

Ovde sam da vam pomognem da unapredite svevremenski značajnu veštinu pričanja priča.

A vi ste ovde jer želite da iskoristite pripovedanje kako biste privukli pažnju, ostavili utisak, pokrenuli ljude na akciju i(li) profitirali. Zar ne?

Hajde onda da zasučemo rukave i prionemo na posao, jer svi vapimo za originalnim, drugačijim i svežim sadržajem.

Ja imam plan. Vi imate volju.

Spremni?

Program traje 20 dana – od 5. do 24. februara 2021. Za to vreme imaćemo 3 radionice od po 150 minuta i završnu sesiju posvećenu samo vašim pitanjima, a unutar zatvorene Facebook grupe svakodnevno vas podržavam uz dodatne zadatke, objašnjenja i analize vaših radova.

Kroz interaktivan rad podeliću sa vama alate i tehnike za koje sam, tokom poslednjih 15 godina istraživanja i eksperimentisanja, potvrdila da najbolje koriste u pisanju na svakodnevnom nivou. Potvrdili su to i drugi ljudi, kojima sam svoje znanje prenela. ✍️📝

Ovaj program je za vas ako želite da…

A) napredujete kao content writer
i(li)
B) uverljivije, autentičnije, efikasnije i zabavnije:

  • kreirate sadržaj za društvene mreže (za proizvod, uslugu ili lično brendiranje)
  • pišete eseje ili blogove u poslovne svrhe

Imate priliku da naučite…

1. radionica KALEIDOSKOP (subota, 6. februar 9:30 – 12h)

– metod da uvek pronađete jedinstven ugao priče i izdvojite se iz mase
– kako da održite kontinuitet kreiranja originalnih priča i kada inspiracija presuši
– kako da bolje čitate, učitavate i posmatrate druge priče i od njih uzmete najbolje za sebe, a ostanete dosledni stilu koji vam priliči i odgovara

2. radionica ŠEŠIRI (subota, 13. februar 9:30 – 12h)

– kako da prilagodite priču publici i formi kojoj je namenjena
– kako da osigurate da drugi razumeju poruku koju želite da prenesete
– čeklista na šta sve treba da obratite pažnju prilikom kreiranja priče

3. radionica TRIMOVANJE (subota, 20. februar 9:30 – 12h)

– GPS za pripovedače od ideje do objave
– cake kako da tekst bude jasniji, pamtljiviji i uverljiviji
– kako da uočite višak i istaknete srž priče
– kako da koristite principe i psihologiju pripovedanja da pokrenete ljude na željenu akciju

+ BONUS 🎁 Nakon uživo radionica dostupan vam je ceo video snimak i dokument sa ključnim informacijama. Po okončanju radionica organizujemo zasebnu Q&A sesiju u trajanju od 30 minuta koja je posvećena samo vašim pitanjima i zajedno sumiramo naučeno.

A imate i 2 opcije za učenje

  1. Online program = 6.600 din
  2. Program + konsultacija 1:1 u trajanju od 60 min = 9.300 din

    VREMENSKI OGRANIČEN BONUS!!! Svi koji uplate kotizaciju najkasnije do 10. januara dobijaju instrukcije za moćnu vežbu kojom će se pripremiti za radionicu i priručnik sa besplatnim online resursima koji će vam olakšati pripovedački život .

To je to! 🤝🤗 Našli ste ono što vam odgovara. I sada sledeći korak…

Kako da se prijavite

Popunjavanjem OVE forme rezervišete svoje mesto na programu.

📩 Nakon prijave dobićete mejl sa detaljima za uplatu kotizacije.
💡 Možete da se prijavite i ako živite van Srbije ili da nekome poklonite učešće na radionici, samo to naznačite u prijavi ili me kontaktirajte mejlom.

I još nešto nisam zaboravila. Za slučaj da se ne znamo od ranije…

Zašto sam ja kvalifikovana da vam to znanje prenesem

Moje ime je Aleksandra Petrovski i kada bih iznova čitala sve što sam napisala trajalo bi to duže od 1001 dan.
Čak 17 godina radila sam na različitim pozicijama i u svim vrstama medija, od novinara i urednika, TV i radio reportera do menadžera društvenih mreža i video producenta. Od 2012. pišem blog (baš ovaj na kome se trenutno nalazite) i edukujem ljude pisanju za web i društvene mreže, a od 2015. do sada poslala sam više od 220 izdanja Curiosity newslettera.

Danas se u najkraćem predstavljam kao brand storyteller. Kreiram sadržaj za nekoliko velikih brendova, uređujem knjige, pomažem brendovima u razvoju da unaprede svoj nastup na društvenim medijima, držim predavanja i treninge o kreiranju online sadržaja za preduzetnike i profesionalne pisce.

Kompanije i organizacije sa kojima sam u poslednjih 5 godina sarađivala: Coca-Cola, OTP banka Srbija, L`Oreal Adria-Balkan, Samsung, Jungle tribe, Centar za promociju nauke, Mercator S, Izdavačka kuća Finesa, Izdavačka kuća Laguna, FEFA fakultet, Poslovi.Infostud, Pioniri Communications, Represent Communications, Jungle tribe, Centar za društveno odgovorno preduzetništvo, Turistička organizacija Nemačke, Turistička organizacija Srbije…

Ukoliko imate još neko pitanje ili nedoumicu, želite da radimo individualno ili da održim posebnu radionicu prilagođenu potrebama vaše kompanije/organizacije/grupe – pišite mi na mejl alex@alex5rovski.com

Šta su o radionici rekli prethodni učesnici

Najkompletnije iskustvo o pripovedanju koje sam mogla sebi da priuštim. Mi kojima je dodeljena manja mera pripovedačkog talenta možemo da naučimo kako da ispoliramo to što imamo, uz tehnike i alate koje Aleks tako velikodušno, ali i vešto deli.
Dobrila Močević, PR menadžer

Tokom vikend susreta sa Aleks, imala sam priliku da svoju maštu i ideje izdefinišem u stvarne teme i priče. Dobila sam super alate da svoj nivo pisanja podignem na viši nivo i da svoju publiku na mrežama bolje razumem.
Milica Mutavdžić, Social Media Officer u BCHR

Radionica je, kompletno, bila jedno sjano iskustvo. Online varijanta je pun pogodak, možeš da napraviš sebi idealne uslove za rad. I do sada sam dosta čitala o pisanju, ali prvi put sam sve to dobila jasno i sistematično upakovano, sa daljim smernicama za rad. Super su bile i vežbe u toku radionice, bilo mi je korisno da čujem komentare i savete za konkretne primere.
Mima Vilotijević, Promeni posao

Aleks nam pruža ogromnu posvećenost, preciznost, informisanost! Ući nas kako da pišemo iz srca, ali uz svesno usmeravanje teksta. Uči nas da je pisanje jedan herojski čin! Radionica nije uopšte maglovita (iako pisanje može biti jako eterično), naprotiv, obiluje strukturom, primerima iz života, koracima i uputstvima. Verujem da svako, uz ove savete, može da napiše tekst vredan pažnje.
KristinaVlaisavljević, Iza 7 gora