Srušite barijere, izgradite poverenje i pokrenite ljude na akciju uz podršku Začina P.

Predvodite, prodajte i jasno komunicirajte uz podršku Začina P.

Na sve strane čujete “storytelling”, ali niko vam ne govori KAKO da kreirate autentične priče.

Ova e-knjiga razjašnjava i demistifikuje proces poslovnog pripovedanja. Nudi detaljna uputstva za pronalaženje, oblikovanje i promovisanje originalnih priča. Osigurava da konstantno budete dosledni ličnim vrednostima i pišete kvalitetno, čak i kada nemate inspiraciju.

Od sadržaja i strukture do emocionalnog uticaja i promocije, Začin P je vaša pouzdana navigacija kroz kompletan proces poslovnog pripovedanja. Pruža raznovrsne primere iz prakse, detaljnu analizu, praktične vežbe i dodatne izvore za istraživanje, a vi odaberite najbolje za sebe.

Istina je, Začin P vam skraćuje put učenja (što se kaže: ja sam objedinila sva svoja znanja i iskustva, da vi ne biste morali), ALI ništa nećete uraditi ako je pročitate samo jednom i odložite.

Analizirajte, prilagodite, pa opet testirajte. Bez brige, e-knjiga je zauvek vaša, slova neće izbledeti, a ja ću s vremena na vreme osvežavati sadržaj.

Čekajte! Pre nego što uložite novac, da razjasnimo šta ova e-knjiga nije.

Nije instant rešenje za suvoparne i dosadnjikave tekstove.

Nije magični štapić kojim ćete momentalno napraviti troskok u karijeri ili biznisu.

Nije jedino što vam treba ove godine.

Vežba i fokus, braćo i sestre, a ne zvona i praporci!

Znam. Ovo nije klasična prodajna stranica.

Namerno sam to uradila.

Znate zašto? Jer verujem da isto kao što prvi gledalac koji ustane na pozorišnoj predstavi određuje njenu sudbinu, tako i oni koji prvi budu kupili ovu e-knjigu trasiraju njen dalji put. A ja želim da to budu predani i posvećeni ljudi, koji će znanje i iskustvo utkano u Začin P upotrebiti da naprave veliki iskorak.

Mogu i umem da bombašim, ali nisam htela. Jer ako ste pažljivo čitali, onda verujem da ste dovoljno mudri da zaključite da li ona jeste ili nije za vas.

Još uvek želite Začin P: Navigaciju za poslovno pripovedanje?

Pretprodaja po promotivnoj ceni traje do 6. marta i nudim vam 2 opcije:

• e-knjiga je 37 evra
• e-knjiga i sat vremena individualnih konsultacija (nakon kojih od mene dobijate dokument sa ličnim planom progresa i primene novostečenog znanja) je 65 evra

BONUS za prve kupce: mogućnost da mi mejlom postavite pitanja ako negde zapnete