Branislav Maričić – edukator, preduzetnik, inženjer saobraćaja i instruktor vožnje

Najbolje prilike su na vrh našeg nosa, ali ih većina ljudi ne vidi i ne prepozna“, rekao mi je Bane Maričić kada sam ga pitala kako je umeo da prepozna (poslovne) prilike koje su za njega i pravovremeno odustane od onih koje nisu. Razgovarali smo još i o učenju, samodiciplini, intuiciji…

Branislav Maričić je osnivač i direktor Edukativnog centra Finesa, profesor Akademije učenja Finesa, autor Obrazovnog programa Pobedničko i autor knjige Samodisciplina – Kako možete da je steknete za samo 7 dana. Čovek koji je na naše prostore doneo učenje Tonija Buzana o razvoju intelektualnih veština i knjige Brajana Trejsija. Bivši košarkaš i instruktor vožnje koji na pragu 70. godine još uvek aktivno radi i ima nove biznis ideje. Ćerke ga zovu doktor za sve, a njegov životni moto je učim-volim-služim.


Preslušaj 5. epizodu fusnota podkasta i na drugim audio platformama: SpotifyDeezerGoogle PodcastsApple Podcasts i Podcast.rs.

Podkast je projekat Fondacije Dva 37, koji za cilj ima promociju multipotencijalizma i podršku multipotencijalistima. Pridruži se kružoku Multipotencijalisti.

PODRŠKA Ukoliko želiš da podržiš dalje kreiranje i napredak *fusnota podkasta možeš to da učiniš PayPal donacijom na ovom linku.

MECENA PODKASTA – PRŽIONIČAR KAFA
Mešavina odabranih zrna Arabike i Robuste koja te vodi u avanturu aroma i jedinstvenog ukusa. Zanatski pečenu Pržioničar kafu možete da kupite u svim Idea Urban prodavnicama, Merkator hipermarketima i Roda megamarketima. Saznajte više na njihovom Instagram profilu.

AMIKO PODKASTA – KROJAČEVA ŠKOLA
Krojačeva škola je provereno udobno i sigurno online mesto za multipotencijaliste, ljude kojima je znanje strast, za one koji streme promeni karijere i ličnom razvoju. Kvalitetni online kursevi koji ostaju trajno dostupni, stručnjaci sa iskustvom u prenošenju znanja i 100% video lekcije. Uz promo kod FUSNOTA imate 20% popusta na sve kurseve.
https://www.krojacevaskola.com/

Alex nosi majicu PrinKu
https://www.instagram.com/prin.ku/

Kamera i montaža: Miloš Damnjanović
Vizuelni identitet: Ivana Popović
https://www.instagram.com/mali_iv/
Muzika za špicu: Sanja Stevanov
https://soundcloud.com/sanja_stevanov


Nemoguće je da nemaš komentar?!