Milica Čalija: U školi mjuzikla “treniram” za stresne situacije u preduzetništvu

Predstavlja se kao Milica Anđeli, a zapravo ima mnogo više “šešira” i o svima njima razgovarale smo na Curiosity Chatu.

Priznala mi je da ju je moj poziv na okupljanje multipotencijalista začudio i da je iz njenog ugla svaka karijera bila logičan sled one prethodne.

Pokušaću da u najkraćim crtama sumiram, pa vi sami procenite.

Milica Čalija je preduzetnica i biznis mentorka. Suvlasnica je proizvodnje zdravih ovsenih kolača “Anđeli”. Deset godina karijere posvetila je velikim korporacijama gde je radila kao menadžerka korporativnih komunikacija i direktorka marketinga.

Proleća 2019. sa suprugom je pokrenula Anđeli Školu Preduzetništva, pro bono edukaciju za start-apove i mlade preduzetnike. Diplomirani je profesor italijanskog jezika i sertifikovani trener za javne nastupe od Media Training Worldwide, New York. Tokom srednje škole i studiranja radila je na RTS-u kao autorka i voditeljka. Trenutno je na master studijama iz oblasti psihologije.

Milica je bila gošća na Curiosity Chatu čiji podnaslov je bio “Novi početak” i kao sumiranje tog razgovora snimile smo ovaj video. Ispričala je zašto je u 37. godini odlučila da upiše master i čega je morala da se odrekne, kako se “nosi” sa svojom radoznalošću i može li optimizam da se nauči, šta joj je najveći pokretač, šta joj je promenilo odnos prema deci i zaposlenima, koji joj je omiljeni YouTube kanal i koja knjiga je uticala na njen život.

CURIOSITY CHAT je mesečno okupljanje multipotencijalista / univerzalaca / renesansnih osoba – jednom rečju svestranih ljudi previše radoznalih da bi se uklopili u nametnutu društvenu predstavu o jednom pravom pozivu koji treba da pronađemo i da se njime bavimo celog života. U formi otvorenog dijaloga razmenjujemo iskustva i ideje kako da “prigrlimo” svoja različita interesovanja, prihvatimo svoj unutrašnji sklop i uzmemo najbolje od njega. Cilj je da se povežemo, ohrabrimo i učimo jedni od drugih kako bismo što bolje balansirali sve svoje kreativne težnje. Opširnije.
Prijavite se za naredni događaj ili za Curiosity newsletter.

Nemoguće je da nemaš komentar?!