Milica Čalija: U školi mjuzikla “treniram” za stresne situacije u preduzetništvu

Predstavlja se kao Milica Anđeli, a zapravo ima mnogo više “šešira” i o svima njima razgovarale smo na Curiosity Chatu.

Priznala mi je da ju je moj poziv na okupljanje multipotencijalista začudio i da je iz njenog ugla svaka karijera bila logičan sled one prethodne.

Pokušaću da u najkraćim crtama sumiram, pa vi sami procenite.

Milica Čalija je preduzetnica i biznis mentorka. Suvlasnica je proizvodnje zdravih ovsenih kolača “Anđeli”. Deset godina karijere posvetila je velikim korporacijama gde je radila kao menadžerka korporativnih komunikacija i direktorka marketinga.

Proleća 2019. sa suprugom je pokrenula Anđeli Školu Preduzetništva, pro bono edukaciju za start-apove i mlade preduzetnike. Diplomirani je profesor italijanskog jezika i sertifikovani trener za javne nastupe od Media Training Worldwide, New York. Tokom srednje škole i studiranja radila je na RTS-u kao autorka i voditeljka. Trenutno je na master studijama iz oblasti psihologije.

Milica je bila gošća na Curiosity Chatu čiji podnaslov je bio “Novi početak” i kao sumiranje tog razgovora snimile smo ovaj video. Ispričala je zašto je u 37. godini odlučila da upiše master i čega je morala da se odrekne, kako se “nosi” sa svojom radoznalošću i može li optimizam da se nauči, šta joj je najveći pokretač, šta joj je promenilo odnos prema deci i zaposlenima, koji joj je omiljeni YouTube kanal i koja knjiga je uticala na njen život.

CURIOSITY CHAT je mesečno okupljanje multipotencijalista / univerzalaca / renesansnih osoba – jednom rečju svestranih ljudi previše radoznalih da bi se uklopili u nametnutu društvenu predstavu o jednom pravom pozivu koji treba da pronađemo i da se njime bavimo celog života. U formi otvorenog dijaloga razmenjujemo iskustva i ideje kako da “prigrlimo” svoja različita interesovanja, prihvatimo svoj unutrašnji sklop i uzmemo najbolje od njega. Cilj je da se povežemo, ohrabrimo i učimo jedni od drugih kako bismo što bolje balansirali sve svoje kreativne težnje. Opširnije.
Prijavite se za naredni događaj ili za Curiosity newsletter.

Nemoguće je da nemaš komentar?!

You May Also Like