Sonja Dakić: Šta nam niko ne kaže o novom početku

Želela je da bude bibliotekarka, školovala se za grafičku dizajnerku. Umesto indeksa studenta psihologije dobila je “indeks” doživotnog studenta i to joj je bio okidač da stekne mnogo više (različitih) znanja.

Danas se predstavlja kao mama, slučajna preduzetnica, drugarica, mentorka i večiti borac za bolje sutra.

Sonja Dakić veruje da nas sve ono što smo u životu učili i radili zapravo čini bogatijim i sposobnijim, a da nas radoznalost čini živim.

Razgovarale smo i o knjigama koje su obeležile njen život, o pričama koje nju inspirišu i čega to nismo ni svesni.

Teško je pretočiti 2 sata kvalitetnog razgovora u nekoliko minuta, ali pokušale smo da zanimljive detalje sa Curiosity Chata upakujemo u nekoliko minuta.

CURIOSITY CHAT je mesečno okupljanje multipotencijalista / univerzalaca / renesansnih osoba – jednom rečju svestranih ljudi previše radoznalih da bi se uklopili u nametnutu društvenu predstavu o jednom pravom pozivu koji treba da pronađemo i da se njime bavimo celog života. U formi otvorenog dijaloga razmenjujemo iskustva i ideje kako da “prigrlimo” svoja različita interesovanja, prihvatimo svoj unutrašnji sklop i uzmemo najbolje od njega. Cilj je da se povežemo, ohrabrimo i učimo jedni od drugih kako bismo što bolje balansirali sve svoje kreativne težnje. Opširnije.
Prijavite se za naredni događaj ili za Curiosity newsletter.

Nemoguće je da nemaš komentar?!