Sonja Dakić: Šta nam niko ne kaže o novom početku

Želela je da bude bibliotekarka, školovala se za grafičku dizajnerku. Umesto indeksa studenta psihologije dobila je “indeks” doživotnog studenta i to joj je bio okidač da stekne mnogo više (različitih) znanja.

Danas se predstavlja kao mama, slučajna preduzetnica, drugarica, mentorka i večiti borac za bolje sutra.

Sonja Dakić veruje da nas sve ono što smo u životu učili i radili zapravo čini bogatijim i sposobnijim, a da nas radoznalost čini živim.

Razgovarale smo i o knjigama koje su obeležile njen život, o pričama koje nju inspirišu i čega to nismo ni svesni.

Teško je pretočiti 2 sata kvalitetnog razgovora u nekoliko minuta, ali pokušale smo da zanimljive detalje sa Curiosity Chata upakujemo u nekoliko minuta.

CURIOSITY CHAT je mesečno okupljanje multipotencijalista / univerzalaca / renesansnih osoba – jednom rečju svestranih ljudi previše radoznalih da bi se uklopili u nametnutu društvenu predstavu o jednom pravom pozivu koji treba da pronađemo i da se njime bavimo celog života. U formi otvorenog dijaloga razmenjujemo iskustva i ideje kako da “prigrlimo” svoja različita interesovanja, prihvatimo svoj unutrašnji sklop i uzmemo najbolje od njega. Cilj je da se povežemo, ohrabrimo i učimo jedni od drugih kako bismo što bolje balansirali sve svoje kreativne težnje. Opširnije.
Prijavite se za naredni događaj ili za Curiosity newsletter.

Nemoguće je da nemaš komentar?!

You May Also Like