Dušan Lalić – pravnik, direktor marketinga, maratonac, fotograf

Dušan je kreativni pravnik u patikama za trčanje. U mladosti je živeo na nekoliko kontinenata, te je nomadski život doprineo da se lako prilagodi promenama i da ga kritika motiviše. Pre 30. godine postao je direktor na vrlo odgovornoj poziciji u državnoj instituciji. Tokom karijere je menjao krute, ustaljene obrasce ponašanja i sada stavlja fokus na proaktivnost, jednostavnost i saosećajnost.

Dušan Lalić je direktor marketinga i brige o korisnicima i pridruženi član Izvršnog odbora Generali osiguranja Srbija. Ne voli da govori o svojim hobijima (spojler: mi smo o tome pričali!), ali svoje kolege podstiče da imaju različita interesovanja i van posla.

Serijal Crvena *fusnota radim u partnerstvu sa kompanijom Generali osiguranje Srbija, drugom po veličini osiguravajućom kompanijom na domaćem tržištu.

Šta nas povezuje? Generali teži da bude doživotna podrška svojim klijentima kroz prilagođavanje usluga. Brine o potencijalu svakog pojedinca, što je važno za dobro partnerstvo i u biznisu i u privatnom životu. Drago mi je što smo ovaj serijal započeli upravo razgovrom sa Dušanom, iz nekoliko razloga: smatram da je vrlo bitno da ljudima na visokim pozicijama bude uvek suština bitnija od forme i da u skladu sa tim delaju, kao i da istinski brinu o svojim ljudima i podstiču ih na rast.

Važno je da istaknem i ovo: Generali je prva finansijska organizacija u Srbiji i regionu koja je dobila potpuni sertifikat Family Friendly Enterprise. On se dodeljuje kompanijama koje brinu o zaposlenima tako što im nude razne pogodnosti koje im pomažu da usklade privatni život sa poslom, te ostvare i svoje druge potencijale.
Saznajte koje su nove otvorene pozicije u kompaniji Generali osiguranje Srbija.

Preslušaj ovu epizodu Crvena fusnota podkasta i na drugim audio platformama: SpotifyDeezerGoogle PodcastsApple Podcasts i Podcast.rs.

Pogledaj sve prethodne podkast epizode.

Podkast je projekat Fondacije Dva 37, koji za cilj ima promociju multipotencijalizma i podršku multipotencijalistima. Pridruži se kružoku Multipotencijalisti.

PODRŠKA Ukoliko želiš da podržiš dalje kreiranje i napredak *fusnota podkasta možeš to da učiniš PayPal donacijom na ovom linku.

Nemoguće je da nemaš komentar?!