Elena Srzentić Frleta – sociolog konfliktolog, marketar, transformativni coach, solopreduzetnica

Gde i kada nastaje iskra (lične) transformacije?
Kako zadržati pravi kurs i zdrav razum u najintenzivnijem periodu transformacije?
Kako sačuvati dobar partnerski odnos kada cela porodica prolazi kroz transformaciju?

Iz ličnog, ali i stručnog ugla o ovoj temi razgovarala sam sa Elenom Srzentić Frleta u novoj epizodi podkasta.

Ona je sociolog konfliktolog sa 10 godina iskustva rada u velikoj svetskoj reklamnoj agenciji, kao i sertifikovani transformacioni coach. Sve što je naučila testirala je na sebi, kako bi se što bolje nosila sa izazovom velikih promena.

Njena 4-člana porodica je udoban život u Moskvi odlučila da zameni za Beograd, a poslove u velikim sistemima ona i suprug zamenili su razvojem sopstvenih biznisa. To je potez “preko noći” za koji su se pripremali nekoliko godina. Zato Elena ima vrlo praktične savete.

O GOŠĆI: Elena Srzentić Frleta je sociolog konfliktolog po obrazovanju. Diplomirala je i magistrirala na moskovskom državnom univerzitetu Lomonosov, a potom 2 godine volontirala u Ruskoj akademiji nauka i umetnosti. Iza sebe ima 10 godina iskustva rada u međunarodnoj reklamnoj agenciji Saatchi & Saatchi u Moskvi. Iz reklamne industrije otišla sa pozicije regionalnog account direktora, koji je upravljao timom za strateško planiranje i plasiranje reklamnih kampanje za Procter&Gamble, Coca-Cola, Emirates Airlines, American Express… Sertifikat ICF coach-a na Erikson Coaching internacionalnom univerzitetu u Moskvi stekla je 2015. i od tada radi sa klijentima kao transformacioni coach. Godinu dana kasnije osnovala je međunarodni coaching program za žene LadyLifeCoach u Beogradu, a pre nekoliko nedelja je objavila knjigu “Budi svoja”.

Prati Elenu na Instagramu: https://www.instagram.com/elena_srzenticfrleta/

Preslušaj 9. epizodu *fusnota podkasta i na drugim audio platformama: SpotifyDeezerGoogle PodcastsApple Podcasts i Podcast.rs.

Pogledaj sve prethodne podkast epizode.

Podkast je projekat Fondacije Dva 37, koji za cilj ima promociju multipotencijalizma i podršku multipotencijalistima. Pridruži se kružoku Multipotencijalisti.

PODRŠKA Ukoliko želiš da podržiš dalje kreiranje i napredak *fusnota podkasta možeš to da učiniš PayPal donacijom na ovom linku.

MECENA PODKASTA – PRŽIONIČAR KAFA
Mešavina odabranih zrna Arabike i Robuste koja te vodi u avanturu aroma i jedinstvenog ukusa. Zanatski pečenu Pržioničar kafu možete da kupite u svim Idea Urban prodavnicama, Merkator hipermarketima i Roda megamarketima. Saznajte više na njihovom Instagram profilu.

AMIKO PODKASTA – ZUHLKE
Zühlke je globalni provajder inovativnih usluga. Čvrsto veruju da su inovacije i tehnologija pozitivna snaga promena za biznis i za društvo, i podržavaju napore svojih klijenata da osmisle i stvore održivu budućnost. Realizuju ideje i kreiraju nove poslovne modele za svoje klijente razvijajući usluge i proizvode zasnovane na novim tehnologijama – od početne vizije do krajnje upotrebe. Zühlke – empowering ideas! Saznaj više o njima.

MECENA TEME – GEBRUDER WEISS
Gebrüder Weiss je globalni lider u transportu i logistici, čiji je slogan Mi pokrećemo svet. Saznaj više o karijeri u GW na njihovom sajtu.

Alex nosi majicu PrinKu
https://www.instagram.com/prin.ku/

Kamera i montaža: Miloš Damnjanović
Vizuelni identitet: Ivana Popović
https://www.instagram.com/mali_iv/
Muzika za špicu: Sanja Stevanov
https://soundcloud.com/sanja_stevanov

Nemoguće je da nemaš komentar?!