Jelisaveta Miletić – producentkinja, podkasterka i marketing menadžerka

Ovo je najemotivnija *fusnota priča koju sam do sada snimila.
I mogla sam na toliko mesta da izvučem “bomba” naslov, ali nije to poenta.
Poenta je da se nosite sa čitavim spektrom emocija koje ćete u ovih sat vremena osetiti.
Da sami osetite.

Jelisaveta Miletić je jedini ženski član Njuz.net. To se uvek naglašava pri njenom predstavljanju, jer… humor i satira su u javnom prostoru rezervisani mahom za muškarce. Ona jeste u njihovom timu marketing menadžerka, ali je redovni član Njuz podkasta. I kao žena ženi, moram da komplementiram: u mnogome zaslužna što je Njuz porastao kao biznis.

Pričala mi je kako je bilo odrastati kao drugačija u Kragujevcu, zašto se na FDU od početka osećala kao kod kuće i koliko joj je bilo potrebno da u Beogradu izgradi svoj dom, kada je mislila da je “skapirala život” i naglo odrasla (a zapravo je živela u zabludi), zašto je dala otkaz bez rezervnog plana, kako se zaposlila u Njuz.netu i o urnebesnom razgovoru za posao. Otkrila mi je još neke tajne muške redakcije Njuza, zašto je ona sada druga osoba i kako je bodre kolege.
I najvažnije: zašto je njen vid borbe – da ostane to što jeste.

Moja podrška u realizaciji ovog specijala je brend Reserved. I kao što za njih u svetu mode ne postoje granice, tako ne postoje ni za moje gošće u onome čime se bave.

Preslušaj *fusnota specijal i na drugim audio platformama: SoundCloudDeezerGoogle PodcastsApple Podcasts i Podcast.rs.

Pogledaj sve prethodne podkast epizode.

Podkast je projekat Fondacije Dva 37, koji za cilj ima promociju multipotencijalizma i podršku multipotencijalistima. Pridruži se kružoku Multipotencijalisti.

PODRŠKA Ukoliko želiš da podržiš dalje kreiranje i napredak *fusnota podkasta možeš to da učiniš PayPal donacijom na ovom linku.

Kamera i montaža: Miloš Damnjanović

Vizuelni identitet: Ivana Popović
https://www.instagram.com/mali_iv/

Muzika za špicu: Sanja Stevanov
https://soundcloud.com/sanja_stevanov

Nemoguće je da nemaš komentar?!