Vanja Nikolić – dramaturg, pisac, preduzetnica, liderka, edukatorka i mama

UPOZORENJE: postoji mogućnost da nakog ovog razgovora više kupujete dečije knjige (+ pri tom podignete estetske kriterijume) i više posmatrate život kao pozorište imajući na umu magiju sadašnjeg trenutka.

Vanja Nikolić je dramaturg, pisac, preduzetnica, liderka, edukatorka i mama.

Od Novog Sada do Beograda, od Komparativne književnosti do Dramaturgije, od čitanja do pisanja, od ideje do realizacije, od rada za državne institucije do preduzetništva, od zbrke do strukture, od velikog slova do tačke.

Ona je i mnogo toga što nigde ne piše i mnogo toga što će tek da postane.

A kako je postala to što je danas i kako nosi sve te uloge čućete u narednih sat vremena u njenoj *fusnota priči.

Preslušaj 37. epizodu *fusnota podkasta i na drugim audio platformama: SoundCloudDeezerGoogle PodcastsApple Podcasts i Podcast.rs.

Pogledaj sve prethodne podkast epizode.

Podkast je projekat Fondacije Dva 37, koji za cilj ima promociju multipotencijalizma i podršku multipotencijalistima. Pridruži se kružoku Multipotencijalisti.

PODRŠKA Ukoliko želiš da podržiš dalje kreiranje i napredak *fusnota podkasta možeš to da učiniš PayPal donacijom na ovom linku.

POKROVITELJ PITANJA “Za šta uvek imate vremena?” je GRAND KAFA, koja nam poručuje: Hajde da imamo vremena! Dobre stvari u životu traže vreme. Vreme da se pripreme i vreme da se u njima uživa. Zato, hajde da odlučimo da svakog dana imamo vremena za ono što je stvarno važno. Za sebe, za zajedničku šoljicu kafe i sve one male stvari koje čine život.
Pridružite se zajednici na Instagramu https://www.instagram.com/grand.kafa/

Kamera i montaža: Miloš Damnjanović

Alex nosi majicu Prin.Ku
https://www.instagram.com/prin.ku/

Vizuelni identitet: Ivana Popović
https://www.instagram.com/mali_iv/

Muzika za špicu: Sanja Stevanov
https://soundcloud.com/sanja_stevanov

Nemoguće je da nemaš komentar?!