Ivana Blečić – odbojkašica, menadžerka, NLP trener, pesnikinja

Ja sam ona koja đipa i za dosta ne pita…” – to je jedan od autobiografskih stihova Ivane Blečić. Na moje pitanje ko si u suštini ti odgovorila mi je pesmom o sebi, uz još bolje objašnjenje: želim da osnažim taj identitet.
I to vam toliko toga govori o njenom karakteru, o energiji koja “probija” ekran.

Ivana Blečić je bivša profesionalna odbojkašica, asistentkinja na fakultetu, magistar ekonomskih nauka, biznis kouč, edukator u oblasti komunikacija i ličnog razvoja. Poslednjih 10 godina vodila je timove na različitim pozicijama (menadžer kvaliteta, Customer care Manager, HR manager, operativni menadžer, direktor prodaje, direktor postprodaje i generalni direktor) i već pri prvom kontaktu osetićete kako liderstvo iz nje pulsira. Piše pesme o ličnom razvoju, a sebe je predstavila – stihovima. Mama je dva dečaka, koji su je inspirisali da teži svojoj sreći i prihvati različitosti. Ne ume da prepriča neko svoje iskustvo, a da ne kaže kakvo je bilo to učenje.

Jeseni 2021. Ivana je sa suprugom i prijateljima penjala Kilimandžaro, što je doživela kao test ličnosti. Pripreme su trajale znatno kraće od uobičajenog, vodič je sumnjao da će ona uspeti da stigne do vrha, ali je na kraju bila prva! Imali su nekoliko problema tokom ekspedicije, ali je zahvaljujući Generali zdravstvenom osiguranju na kraju sve dobro završeno. Sa tog putovanja pisala je reportaže i producirala TV emisiju, jer kaže da ništa ne ume da radi na malo. Sada priprema novu porodičnu avanturu.

Ako je cilj dovoljno inspirativan, ja krenem i znam da imam sve potrebne resurse i da ću naći način da savladam svaku prepreku. Ako previše analiziramo, onda dođe ono analiza – paraliza” – ispričala mi je Ivana.

Serijal Crvena *fusnota radim u partnerstvu sa kompanijom Generali osiguranje Srbija, drugom po veličini osiguravajućom kompanijom na domaćem tržištu. Šta nas povezuje? Generali teži da bude doživotna podrška svojim klijentima kroz prilagođavanje usluga. Brine o potencijalu svakog pojedinca, što je važno za dobro partnerstvo i u biznisu i u privatnom životu.

Preslušaj ovu epizodu Crvena fusnota podkasta i na drugim audio platformama: SpotifyDeezerGoogle PodcastsApple Podcasts i Podcast.rs.

Pogledaj sve prethodne podkast epizode.

Podkast je projekat Fondacije Dva 37, koji za cilj ima promociju multipotencijalizma i podršku multipotencijalistima. Pridruži se kružoku Multipotencijalisti.

PODRŠKA Ukoliko želiš da podržiš dalje kreiranje i napredak *fusnota podkasta možeš to da učiniš PayPal donacijom na ovom linku.

Nemoguće je da nemaš komentar?!