Kako da dostojanstveno ispratiš zimu | Izazovi radost

zimadevojcica

Pišem ovo, a ruka mi drhti… neće valjda opet sneg za koji dan?

Nadam se da smo ispratili zimu za sezonu 2015/16, makar onaj njen najhladniji deo. Nećemo još da otvaramo šampanjac u to ime, ali sam u novoj webizodi serijala Izazovi radost predložila kako da “premostite” dane do pravog proleća.

Budući da nisam snimala mesec dana rešila sam da vam se revanširam tako što imam više od tri predloga kako da kvalitetno provedete svoje slobodno vreme. Moram da napomenem da je prvi predlog pozorišna predstava koju mi je preporučio jedan momak koji prati moj blog i javio mi se nakon što je pročitao tekst 5 predstava koje treba da pogledate. Kada je ta predstava konačno igrana u Beogradu – nisam je propustila i oduševila me je!

Ovo je prillika da se zahvalim Nedeljku, ali i da vas pozovem da mi pišete (u komentarima ili na FB strani) jer verujem da siguno imate zanimljive događaje poput ovog da preporučite kako meni tako i svima ostalima.

Ukoliko vam se dopao ovaj video prijavite se na moj Youtube kanal da dobijate obaveštenja kada objavim nove klipove.

BONUS>> Ne zaboravite da i za ovu nedelju pripremam novi Ne propusti… newsletter sa svežim internet pričama vrednim čitanja i gledanja, zato se prijavite ukoliko želite da besplatno stiže i u vaš Inbox.

1 comment

Nemoguće je da nemaš komentar?!