Katarina Gaj Isakov – profesorka engleskog, konceptualna fotografkinja, krojačica i crtačica stripova

Citirala mi je filozofa sa TikToka, koji se bavi pravljenjem puzli: “kada idem u šetnju da se opustim, da li me pitate kakav sam šetač?” Pre toga je citirala Lakana i Hegela, a pričale smo još o foto manipulacijama, krindžu, konstruktivnoj kritici, transformaciji od profesorke do digitalne kreatorke, naivnosti u doživljaju odnosa na društvenim mrežama, radu u porodičnoj firmi… Sve to stalo je u 60 minuta.

I to više nego dovoljno govori o eklekticizmu Katarine Gaj Isakov.

Šalu na stranu. Citat s početka je najbolji odgovor koji sam ikada dobila na pitanje o unovčavanju svog hobija. A često sam postavljala to pitanje, ne samo multipotencijalistima, nego i drugima, jer ekonomija strasti je tema koja polarizuje.

Kaća je dugogodišnja profesorka engleskog jezika u privatnoj školi jezika i arts & crafts kraljica – konceptualna fotografkinja, crtačica stripova, dizajnerka venčanica… Žena sa 72 hobija. Sve to naučila je zahvaljujući online kursevima i mnooogo testiranja u javnosti. Sazrevala je zajedno sa društvenim medijima, bila hrabra da se oproba u različitim formatima. Mnoge od tih hobija je monetizovala i ne libi se da prizna da je Instagram profil njen portfolio, iako nije profesionalka. Opisujući svoj rad kaže: “pokušavam da svojim mislima dodam umetničku vrednost”.

Priči o multipotencijalistima definitivno je dodala vrednost. Zato, nadam se da ćete uživati u 2. epizodi *fusnota podkasta. Ja jesam u razgovoru. Hvala ti, Kaća.

Pišite mi šta je na vas iz ovog razgovora ostavilo najveći utisak.

Podkast je projekat Fondacije Dva 37, koji za cilj ima promociju multipotencijalizma i podršku multipotencijalistima.
Pridruži se kružoku Multipotencijalisti.

MECENA PODKASTA – PRŽIONIČAR KAFA
Mešavina odabranih zrna Arabike i Robuste koja te vodi u avanturu aroma i jedinstvenog ukusa. Zanatski pečenu Pržioničar kafu možete da kupite u svim Idea Urban prodavnicama, Merkator hipermarketima i Roda megamarketima. Saznajte više na njihovom Instagram profilu.

AMIKO PODKASTA – KROJAČEVA ŠKOLA
Krojačeva škola je provereno udobno i sigurno online mesto za multipotencijaliste, ljude kojima je znanje strast, za one koji streme promeni karijere i ličnom razvoju. Kvalitetni online kursevi koji ostaju trajno dostupni, stručnjaci sa iskustvom u transferu znanja i 100% video lekcije. Uz promo kod FUSNOTA imate 20% popusta na sve kurseve.
https://www.krojacevaskola.com/

Alex nosi majicu PrinKu
https://www.instagram.com/prin.ku/

Kamera i montaža: Miloš Damnjanović
Vizuelni identitet: Ivana Popović
https://www.instagram.com/mali_iv/
Muzika za špicu: Sanja Stevanov
https://soundcloud.com/sanja_stevanov

Nemoguće je da nemaš komentar?!