Milica Stojanović – menadžerka, edukatorka, preduzetnica


Da li su multipotencijalisti kviteri i leptirići? pitanje je koje muči mnoge.

Najbolji odgovor i predlog rešenja, bar od svega što ja do sada znam, dala je Milica Stojanović, studentkinja ekonomije (smer Ekonomska analiza i politika) koja pored toga uči marketing, psihologiju i neurobiologiju. Bila je urednica studentskog časopisa MonopoList i edukatorka za mape uma. Dodatnim obrazovanjem i sertifikatima tokom fakulteta stekla je još 3 ili 4 pofesije. Vrlo mlada pokrenula sopstveni biznis, a sada radi kao menadžerka u OLI centru okružena slešerima. Pored toga radi mentorstvo i koučing sa preduzetnicama na postavljanju i razvoju zdravih biznisa i drži edukacije za preduzetnike.

Svašta je probavala, radila i menjala i na tom putu sebi definisala dva procesa: PROBAJ i USAVRŠI. Pozvala sam je da razgovaramo upravo o tome i shvatićete zašto treba da u sebi zauvek sačuvamo dečju radoznalost.

Milica je odličan sagovornik utoliko što ume da iskustva koja proživljava kao multipotencijalista objasni sa stručne strane, a posebno mi je drago što sam je podstakla da iz tog ugla promišlja na temu multipotencijalizma.

Ipak, jednu rečenicu iz našeg razgovora posebno želim da izdvojm i zamolim vas da je sebi zapišete na vidno mesto:
Ne postoji veći stručnjak za tvoj život od tebe samog! Postoje neke stvari iznutra koje mogu da ti zamagle put, ali ne postoji osoba koja te bolje poznaje.”

Preslušaj 6. epizodu fusnota podkasta i na drugim audio platformama: SpotifyDeezerGoogle PodcastsApple Podcasts i Podcast.rs.

Pogledaj sve prethodne podkast epizode.

Podkast je projekat Fondacije Dva 37, koji za cilj ima promociju multipotencijalizma i podršku multipotencijalistima. Pridruži se kružoku Multipotencijalisti.

PODRŠKA Ukoliko želiš da podržiš dalje kreiranje i napredak *fusnota podkasta možeš to da učiniš PayPal donacijom na ovom linku.

MECENA PODKASTA – PRŽIONIČAR KAFA
Mešavina odabranih zrna Arabike i Robuste koja te vodi u avanturu aroma i jedinstvenog ukusa. Zanatski pečenu Pržioničar kafu možete da kupite u svim Idea Urban prodavnicama, Merkator hipermarketima i Roda megamarketima. Saznajte više na njihovom Instagram profilu.

AMIKO PODKASTA – KROJAČEVA ŠKOLA
Krojačeva škola je provereno udobno i sigurno online mesto za multipotencijaliste, ljude kojima je znanje strast, za one koji streme promeni karijere i ličnom razvoju. Kvalitetni online kursevi koji ostaju trajno dostupni, stručnjaci sa iskustvom u prenošenju znanja i 100% video lekcije. Uz promo kod FUSNOTA imate 20% popusta na sve kurseve.
https://www.krojacevaskola.com/

Alex nosi majicu PrinKu
https://www.instagram.com/prin.ku/

Kamera i montaža: Miloš Damnjanović
Vizuelni identitet: Ivana Popović
https://www.instagram.com/mali_iv/
Muzika za špicu: Sanja Stevanov
https://soundcloud.com/sanja_stevanov

Nemoguće je da nemaš komentar?!