dr Milica Velimirović Bogosavljević – profesorka, preduzetnica, neuronaučnica i promoterka nauke

Kako neko ko je decenije proveo u nauci i obrazovanju ulazi u preduzetničke vode.

Zbog čega se “uhvatila u koštac” sa svim onim čega se klonila.

Kako je prevazišla trenutke kada nije mogla da izađe iz sopstvenog uma.

Šta radi kada je optereti mnogo novih ideja i hoće da ih realizuje odmah.

Kako je u konzervativnom i rigidnom poslovnom okruženju dobila pristanak da napreduje i razvija se.

Ovo su teme o kojima mi je dr Milica Velimirović Bogosavljević pričala iz ličnog iskustva.

O GOŠĆI: Milicu prijatelji i kolege pozdravljaju pitanjem “šta sada novo radiš?”.
Milica Velimirović Bogosavljević je doktor neuronauka, integrativne i regenerativne medicine. Paralelno sa završavanjem medicinskog fakulteta, sticala je znanja iz oblasti ajurvede – tradicionalne indijske medicine, homeopatije i terapije Bahovim cvetnim kapima. Nakon završenog fakulteta, nastavila je usavšavanje na doktorskim studijama i stekla i zvanje doktora nauka, a uporedo s tim završila je master iz javnog zdravlja, pa potom specijalizovala laboratorijsku medicinu. Ona asistentkinja na Medicinskom fakultetu, eko aktivistkinja i promoterka nauke. Učila je programiranje, bila instruktorka joge i učestvovala u umetničko-naučnim projektima. Suosnivačica je i suvlasnica Studija grnčarije 3.

Ja sam promena” – kaže za sebe Milica i dodaje da bez discipline i proaktivnosti danas ne bi bila to što jeste.

Preslušaj 11. epizodu *fusnota podkasta i na drugim audio platformama: SpotifyDeezerGoogle PodcastsApple Podcasts i Podcast.rs.

Pogledaj sve prethodne podkast epizode.

Podkast je projekat Fondacije Dva 37, koji za cilj ima promociju multipotencijalizma i podršku multipotencijalistima. Pridruži se kružoku Multipotencijalisti.

PODRŠKA Ukoliko želiš da podržiš dalje kreiranje i napredak *fusnota podkasta možeš to da učiniš PayPal donacijom na ovom linku.

MECENA PODKASTA – PRŽIONIČAR KAFA
Mešavina odabranih zrna Arabike i Robuste koja te vodi u avanturu aroma i jedinstvenog ukusa. Zanatski pečenu Pržioničar kafu možete da kupite u svim Idea Urban prodavnicama, Merkator hipermarketima i Roda megamarketima. Saznajte više na njihovom Instagram profilu.

AMIKO PODKASTA – ZUHLKE
Zühlke je globalni provajder inovativnih usluga. Čvrsto veruju da su inovacije i tehnologija pozitivna snaga promena za biznis i za društvo, i podržavaju napore svojih klijenata da osmisle i stvore održivu budućnost. Realizuju ideje i kreiraju nove poslovne modele za svoje klijente razvijajući usluge i proizvode zasnovane na novim tehnologijama – od početne vizije do krajnje upotrebe. Zühlke – empowering ideas! Saznaj više o njima.

MECENA TEME – GEBRUDER WEISS
Gebrüder Weiss je globalni lider u transportu i logistici, čiji je slogan Mi pokrećemo svet. Saznaj više o karijeri u GW na njihovom sajtu.

Alex nosi majicu PrinKu
https://www.instagram.com/prin.ku/

Kamera i montaža: Miloš Damnjanović
Vizuelni identitet: Ivana Popović
https://www.instagram.com/mali_iv/
Muzika za špicu: Sanja Stevanov
https://soundcloud.com/sanja_stevanov

Nemoguće je da nemaš komentar?!