Počnimo ljubav ispočetka

Da sam nastavila da pišem svoj prvi blog sada bih imala već više od sedam godina blogerskog staža. Da sam nastavila da pišem svoj drugi blog sada bih imala devet meseci blogerskog staža.

Hello

Ovako, otvaram novi blog i sve to uz pesmu “Počnimo ljubav ispočetka”. Iskreno, ne sećam se šta je tačno bilo inicijalno da počnem sa pisanjem prethodna dva bloga, ali znam da je samo kuckanje teksta bilo vrlo relaksirajuće. Možda je to ključni razlog zašto ponovo počinjem da pišem. Samo sada potkovana i teoretskim znanjem.

Nedavno sam bila na Blogomaniji i nakon što sam čula dosta zanimljivih priča i iskustava opet sam počela da razmišljam o pisanju bloga. Ono oko čega sam imala nedoumicu je sama tema. Spektar mojih interesovanja je širok, ali šta je to što okupira moju pažnju i kojom materijom dobro vladam? Od kad znam za sebe znala sam da ću biti novinar. To je stil života, zanat i pasija, ono što me čini srećnom. Ujedno i nešto čime se bavim poslednjih skoro 13 godina.

U međuvremenu spoznala sam da me Internet potpuno intrigira, a da na njemu najviše čitam o društvenim mrežama. Koliko sam za poslednjih godinu dana naučila o tome shvatila sam nedavno na jednom kursu, kada sam baš na predavanju koje je trebalo da bude posvećeno društvenim mrežama ja vodila glavnu reč, iako se ni spremila nisam. Na kraju me je predavačica pitala da joj pozajmim beleške, a ja sam shvatila da ništa od toga nemam zapisano.

Dakle, ideja mi je da blog posvetim upravo društvenim mrežama jer bih volela da sve zanimljive informacije, opservacije i podatke o njihovom razvoju imam na jednom mestu. Ujedno i da naučim nešto novo.

Šta će od toga svega biti – videćemo.

PS Tekstovi na blogu su autorsko delo, i kao takvi zaštićeni licencom Creative Commons. Dozvoljeno je deljenje bez prerade i izmene, uz obavezno navođenje izvora, u nekomercijalnoj upotrebi.

 

Nemoguće je da nemaš komentar?!