Izazovi radost… za Novu 2016. godinu

novogodisnjipoklon1

Za darivanje bilo kojim povodom vrlo često kažu “važna je pažnja”. Ja to tumačim kao: bitnije je da je poklon odabran poznajući osobu kojoj je namenjen i da on ima određenu simboliku, mnogo više nego da je skupocen.

Upravo tako sam i skrojila svoja tri predloga novogodišnjih poklona, što je bio Branislavin i moj izazov u prazničnom izdanju Youtube serijala Izazovi radost. Čak i ako ste već pronašli adekvatne poklone za ovu priliku, nadam se da će vam ovi predlozi biti valjana inspiracija za neki naredni put. Ono do čega takođe držim, a čime se nisam bavila u ovoj webizodi, je kreativno pakovanje poklona i rukom pisane personalizovane čestitke. Obratite pažnju i na to, jer može da značajno uveća emotivnu vrednost vašeg dara.

Ali da ne dužim, da biste mogli na vreme da stignete da budete nečiji Deda Mraz. Uživajte u poslednjoj ovogodišnjoj webizodi Izazovi radost i ukoliko želite da budete obavešteni čim objavim nove video klipove prijavite se na moj Youtube kanal.

ČEKAJTE, ČEKAJTE!

Imam i ja mali poklon za vas, a on ima veze sa drugom preporukom iz videa. Jedna od mojih novogodišnjih odluka, u čiju sam realizaciju već krenula, je da svoj blog obogatim posebnim newsletterom koji za cilj ima da uštedi vaše vreme. “Ne propusti… newsletter” sam zamislila kao štivo za opuštajuću nedeljnu jutarnju kafu. Videćete već sve i sami kada se prijavite, a ako vam se kojim slučajem ne dopadne moj izbor najboljih internet priča uvek isto tako besplatno i lakim klikom možete da se odjavite.

OVDE možete da pogledate kako izgleda nulti newsletter, pa čekam vaše utiske.

Nemoguće je da nemaš komentar?!