Aris Movsesijan – Ne moram da budem samo jedno

Ja volim da učim. Ako ovaj naš univerzum posmatramo kao knjigu, onda je nemoguće tu knjigu pročitati samo na jednom jeziku i na jedan način. Dakle, sve što sam radio je u stvari bilo iz želje da nešto naučim i da bolje pročitam ovaj naš svet.

To o sebi ukratko kaže moj gost na 14. Curiosity Chatu.

Aris Movsesijan je doktor stomatologije, pisac, scenarista, režiser, bloger, muzičar u penziji, političar, Dorćolac, Jermenin. Pisac knjige Likovi i pisci, scenarista i pomoćnik režije filma Svjetsko čudovište, scenarista i režiser filma Aporija

Razgovarali smo kako je biti večiti učenik, kako obezbediti slobodu i fleksibilnost da se baviš svime što voliš, da li je neophodno monetizovati sva svoja interesovanja…

Alex, želim da ti kažem da sam jako uživala u intervjuu sa Arisom i da ti se zahvalim na tome. Ne znam ni sama zašto me još uvek iznenađuje što nam neki ljudi, priče i teme dodju baš u pravi čas, iz neočekivanog pravca, i to baš onda kada smo i sami skočili u reku života sa istim temama.

Ova poruka stigla mi je nakon Curiosity Chata koji je pred vama.

Meni je razgovor sa Arisom zagrejao srce. Značio je i Marini, koja mi je poslala poruku iznad. Svako dalje insistiranje na još nečemu, bilo bi neskromno.

Curiosity Chat se realizuje uz podršku Fondacije Dva 37.

Nemoguće je da nemaš komentar?!

You May Also Like