Aris Movsesijan – Ne moram da budem samo jedno

Ja volim da učim. Ako ovaj naš univerzum posmatramo kao knjigu, onda je nemoguće tu knjigu pročitati samo na jednom jeziku i na jedan način. Dakle, sve što sam radio je u stvari bilo iz želje da nešto naučim i da bolje pročitam ovaj naš svet.

To o sebi ukratko kaže moj gost na 14. Curiosity Chatu.

Aris Movsesijan je doktor stomatologije, pisac, scenarista, režiser, bloger, muzičar u penziji, političar, Dorćolac, Jermenin. Pisac knjige Likovi i pisci, scenarista i pomoćnik režije filma Svjetsko čudovište, scenarista i režiser filma Aporija

Razgovarali smo kako je biti večiti učenik, kako obezbediti slobodu i fleksibilnost da se baviš svime što voliš, da li je neophodno monetizovati sva svoja interesovanja…

Alex, želim da ti kažem da sam jako uživala u intervjuu sa Arisom i da ti se zahvalim na tome. Ne znam ni sama zašto me još uvek iznenađuje što nam neki ljudi, priče i teme dodju baš u pravi čas, iz neočekivanog pravca, i to baš onda kada smo i sami skočili u reku života sa istim temama.

Ova poruka stigla mi je nakon Curiosity Chata koji je pred vama.

Meni je razgovor sa Arisom zagrejao srce. Značio je i Marini, koja mi je poslala poruku iznad. Svako dalje insistiranje na još nečemu, bilo bi neskromno.

Curiosity Chat se realizuje uz podršku Fondacije Dva 37.

Nemoguće je da nemaš komentar?!