IZAZOVI RADOST (09): Sitnice koje ulepšavaju dan

izazoviradost9

Ni ovaj petak ništa nije različit od onoga pre dve nedelje – ponovo je pred vama nova webizoda Youtube serijala Izazovi radost. Međutim, ona se po nečemu razlikuje od prethodne četiri koje sam uradila ne samo po preporukama, već zato što imam i jednu gošću – Kristinu Vidović iz Salona de The.

Ali najbolje da pogledate, pa da mi kažete kako vam se čini.

Čuli ste već – mate čaj sam probala po preporuci, a kada sam počela da tragam gde kod nas može da se nabavi došla sam do ove male i prijatne čajdžinice na Vračaru. U njoj radi Kristina sa kojom možete pričati ne samo o čajevima, već i o knjigama (devojka je završila književnost). Tog popodneva smo “pretresle” razne knjige, a krenulo je tako što sam ja ponela svoju u kojoj sam pričala upravo u preporuci. Verujem da će vas “Krug” naterati na razmišljanje, mada ga možete čitati i uz čaj upravo na jednom ovakvom mestu.

U videu sam govorila kako da sebi sitnicama ulepšate dan, a imam za vas još jedan super predlog.

Naime, vrlo pozitivne reakcije na serijal Izazovi radost inspirisale su me da kreiram i besplatan newsletter za koji se već možete prijaviti. Za sada ću reći samo toliko koliko piše na ovoj stranici, a prvi mejl će svi zainteresovani dobiti već poslednjeg vikenda 2015.

_______________________

Ukoliko ste do sada propustili neku od webizoda serijala Izazovi radost OVDE možete da pregledate sve dosadašnje i naravno, ukoliko želite da budete obavešteni nakon objavljivanja novih video klipova – subscribe-ujte se na Branislavin i moj Youtube kanal.

Prvi put gledate Izazovi radost? Evo objašnjenja o čemu se tačno radi.

Nemoguće je da nemaš komentar?!