IZAZOVI RADOST (03): Preporuka TV serije, izletišta i muzike za dobro jutro

Nadam se da ste već odgledali prve dve webizode Youtube serijala Izazovi radost, koji kreiram u saradnji sa Branislavom Antović. Ukoliko niste pogledajte prvu i drugu, a zatim ovu koja je pred vama.

U njoj odgovaram na Branin izazov iz prethodne i preporučujem TV seriju, što baš i nije tipično za mene. Međutim, pogodilo se da upravo gledam jednu interesantnu seriju, ali na onaj pomalo zaboravljen način – čekajući svake sedmice novu epizodu.

Drugom preporukom vraćam se potpuno na svoj teren i to je predlog gde da “pobegnete” i kako da akumulirate dobru energiju za vikend, dok je treća preporuka muzika koja će vam pomoći da vam dan počne prijatno. Već sam pisala o jutarnjoj rutini, tako da mu ovo dođe kao nastavak.

Narednog petka Branislava na svom YT kanalu odgovara na izazov i daje još dve preporuke, tako da se pretplatite i na njen kanal ukoliko ne želite da propustite novu webizodu.

[Ako je ovo prva webizoda koju ste pogledali i nemate pojma o čemu se tačno radi evo detaljnog objašnjenja.]

PS HVALA Silardu Kovaču i WWF Srbija na ustupljenim kadrovima bare Semenjače i Bačkog Monoštora, kao i Ani Babić, u narodu poznatoj kao Škrabac, na ilustraciji koju je uradila specijalno za naš serijal.

 

2 comments
  1. Mnogo mi se sviđa u ovom serijalu što nisu preporuke samo iz standardnih kategorija (film, knjiga, serija i sl.), nego ste se dosetile još zanimljivih tema 🙂

Nemoguće je da nemaš komentar?!