Izazovi radost (1. webizoda): Vežite se, polećemo!

alexizazoviradost1

Tiho smo Branislava i ja pripremale Youtube serijal Izazovi radost, nismo ga pomezno najavljivale, međutim prve reakcije nakon što smo objavile nulti video su vrlo pozitivne i to nas ohrabruje da radimo na nečemu što valja.

Imamo sada situaciju 🙂

gledamte

Jasno je da smo, kada je ovaj format u pitanju, tek na početku. Zapravo, ovo što vidite pred vama je prva webizoda u formi koju smo zamislile. U njoj ja odgovaram na Branin izazov i preporučujem edukativni Youtube kanal, a dve nove preporuke su autobiografija i dokumentarni film. Pogledajte, pa čekam vaše komentare i predloge na istu temu.

Nadam se da vam je makar jedna od ove tri preporuke bila zanimljiva, ako jeste – lajkujte ovaj video i podelite ga s prijateljima kojima želite da ulepšate svakodnevicu.

Ovde možete da vidite Youtube kanal Smarter every day i trejler dokumentarca “Finding Vivian Maier“, koji je u protekle dve godine dobio brojne nagrade na raznim filmskim festivalima. O izložbi “Pupin – od fizičke ka duhovnoj realnosti” u spomen na 80 godina od smrti naučnika nisam u videu želela da pričam opširnije jer sam već pisala zašto je treba posetiti.

Narednog petka (23. 10.) će Branislava na svom Youtube kanalu odgovoriti na moj izazov, ali i dati još dve svoje preporuke kako da kvalitetno provedete vreme. I tako u krug, sa svežim idejama i predstavljanjima pojava, stvari, događaja, mesta i ljudi vrednih pažnje.

Bilo bi nam drago da čujemo i vaše sugestije o čemu biste voleli da pričamo.

PS Hvala Ani Babić, u narodu poznatu kao Škrabac, na ilustraciji koju je uradila specijalno za naš serijal.

Nemoguće je da nemaš komentar?!